google7447094951355fef.html

Showpaket

Mingelmagi:
 
Trollkarlen går runt bland gästerna och/eller kommer fram till deras bord efter maten och visar små och stora close upmirakel rakt under näsorna på dem. Tanken är att så många som möjligt ska känna att de sitter på första parkett och få en unik upplevelse att samtala om. En utmärkt ice-breaker!
 
Scenshow
 
Lämpligt för större sällskap (upp till 200 personer). Kräver en scen eller motsvarande där alla kan se vad som händer. Större mirakel, humor och kanske en och annan tabbe utlovas.
Dock  inga levande kaniner!

Barnshow
 
Riktar sig till yngre (men underhåller även äldre). En show som inkluderar ropandet av trollformler och idogt hjälpande av en tämligen hjälplös trollarl...
 
Salongmagi

Är en blandning av scenshow och closeup. Lämpligt för mindre sittande grupper (färre än 40).  Mycket märkliga korttrick utlovas. 

Minishower

Utmärkt för mässor/utställningar där man vill dra folk ett utmärkt komplement till Mingelmagi. Mindre shower om 5-15 minuter som anpassas för en mindre publik (5-20 personer) och kan varieras efter förutsättningarna. Ett sätt att skapa en kortare "happening".

Övrigt

Givevis kan ovanstånde paket kombineras på olika sätt efter önskemål, förutsättningar och behov. Inget är hugget i sten.